avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cupoane de Pensie / Talonul mov
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cupoane de Pensie / Talonul mov

Buna ziua, as dori sa intreb, daca am primit pana acum cuponul de pensie prin posta si completez toate cererile si actele necesare pentru a-l primi online de acum inainte, voi putea sa am acces la cupoane de pensie din trecut? Mai exact am nevoie de cuponul din luna august pe care nu -am primit prin posta. Daca nu se poate obtine online, prin intermediul aplicatiei sau prin e-mail, ce alta varianta as putea sa abordez pentru a obtine cuponul pentru luna august? Multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 18:16, 9 Octombrie 2023
Veți primi online doar cupoanele care vin după data validării acestei obtiuni la care veți avea un istoric , nu și pe cele dinainte . Încercați la Casa de Pensii dacă va poate elibera un duplicat . Faceți-va mai întâi un cont la CNPP , este mai ușor de intrat în legătură cu ei și de obținut răspunsurile dorite .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata pensie - restanta pt pers cu domiciliu in strainatate Alia121 Alia121 Buna ziua, Mama mea are domiciliul in strainatate si nu isi primeste pensia la timp si nici cupon de pensie. Decizia de pensionare i-a venit la sfarsitul ... (vezi toată discuția)
Cupon de pensie ghita49 ghita49 Am citit pe internet ca pentru cei care primesc pensia pe card bancar nu se mai tiparesc cupoane de pensie si implicit nu mai primim acest act. Poate sa-mi ... (vezi toată discuția)
Cupon de pensie Georgi11 Georgi11 Am convins-o pe mama ca e mai bine sa-i vina pensia pe card..decat sa stea acasa sa asteptete postasul...Numai ca de 2 luni nu i-a venit cuponul de pensie...La ... (vezi toată discuția)