Buna ziua, as dori sa intreb, daca am primit pana acum cuponul de pensie prin posta si completez toate cererile si actele necesare pentru a-l primi online de acum inainte, voi putea sa am acces la cupoane de pensie din trecut? Mai exact am nevoie de cuponul din luna august pe care nu -am primit prin posta. Daca nu se poate obtine online, prin intermediul aplicatiei sau prin e-mail, ce alta varianta as putea sa abordez pentru a obtine cuponul pentru luna august? Multumesc anticipat pentru raspuns!
Veți primi online doar cupoanele care vin după data validării acestei obtiuni la care veți avea un istoric , nu și pe cele dinainte . Încercați la Casa de Pensii dacă va poate elibera un duplicat . Faceți-va mai întâi un cont la CNPP , este mai ușor de intrat în legătură cu ei și de obținut răspunsurile dorite .
Cupon de pensie
ghita49
Am citit pe internet ca pentru cei care primesc pensia pe card bancar nu se mai tiparesc cupoane de pensie si implicit nu mai primim acest act.
Poate sa-mi ... (vezi toată discuția)
Cupon de pensie
Georgi11
Am convins-o pe mama ca e mai bine sa-i vina pensia pe card..decat sa stea acasa sa asteptete postasul...Numai ca de 2 luni nu i-a venit cuponul de pensie...La ... (vezi toată discuția)