avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale depozitare marfa la sediu social cod caen: 4634, 4791
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

depozitare marfa la sediu social cod caen: 4634, 4791

Buna ziua,

Voi infiinta un SRL cu urmatoarele coduri caen: 4634 Comert cu ridicata al bauturilor, 4791 Comerţ cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet.
Sediul social va fi la mine acasa, iar pentru asta am un contact de comodat. Pentru comercializarea bauturilor alcoolice en gros este nevoie de un atestat de la vama. Am vorbit cu ei si au spus ca pot sa depozitez bauturile (va fi de fapt doar bere) intr-o incapere special amenajata de la sediul social (acasa). Nu intentionez sa transform casa in magazin, voi vinde doar prin intermediul internetului, telefonului etc. Sediul social va fi folosit doar ca depozit.
Intrebarea mea este daca cele doua coduri caen trebuiesc activate pe sediul social, sau e de ajuns sa le activez la terti, din moment ce nu se va desfasura comert la sediul social?

Mutumesc!

Alte discuții în legătură

Caen magazin online bere rontzy87 rontzy87 Buna ziua, Pentru deschiderea unui magazin online vanzare bere sunt suficiente codurile CAEN de mai jos? 4725 – Comert cu amanuntul al bauturilor, in ... (vezi toată discuția)
Comercializare bauturi alcoolice DianaSterea DianaSterea Buna ziua! Doresc sa vand bauturi alcoolice online, printr-un website. Am coduri caen 4725 - Comerţ cu amănuntul al băuturilor, în magazine specializate ... (vezi toată discuția)
Comercializare bauturi alcoolice DianaSterea DianaSterea Buna ziua! Doresc sa vand bauturi alcoolice, fructe si legume online, printr-un website. Am coduri caen: 4791 - Comerţ cu amănuntul prin intermediul ... (vezi toată discuția)