avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... MAI TREBUIE CERUTA AUTORIZATIE DE CONSTRUIRE ?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

MAI TREBUIE CERUTA AUTORIZATIE DE CONSTRUIRE ?

Am castigat o servitute de trecere pe terenul unui vecin . In dispozituvul sentintei se stipuleaza faptul ca " RAMANE LA LATITUDINEA RECLAMANTULUI " ( adica a mea ) , " MODALIUTATEA TEHNICA DE REALIZARE A ACESTEI CAI DE ACCES " . In aceste conditii , tinand cont de aceasta precizare a judecatorului , mai trebuie sa cer autorizatie de construire a caii de acces pe legea 50/1991 ?
Ultima modificare: Luni, 10 Octombrie 2022
Pompilui Avram, utilizator
Cel mai recent răspuns: Pompilui Avram , utilizator 22:04, 12 Octombrie 2022
Modalitate tehnica inseamna proiect, avizare proiect, autorizare proiect de catre primarie pentru constructie, executie lucrari.
daca veti aduce un compactor ca sa batatoriti pamantul de pe calea de acces, nu va trebuie autorizatie. daca vreti sa construiti un drum, fie el si privat, va trebuie
Ce sa mai zic............
asta e latitudinea: 45°
posibil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie constructie imanuel imanuel am construit casa la rosu in acest an! am tot dosarul complet, dar ....nu am autorizatia de constructie! dosarul a fost respins de la primarie datorita ... (vezi toată discuția)
Imprejmiure teren corinacarstoiu corinacarstoiu Buna ziua, Am cumparat un teren de 2000 mp intr-o comuna din Calarasi. Terenul este intravilan arabil. Am vecini la N, E si V, iar la S strada. In memoriul ... (vezi toată discuția)
Autorizație de construire pentru o anexa gospodăreasca ilegal construita Simona.Dunca Simona.Dunca Buna ziua! In 2015 (acum vreo 5 ani) am construit o anexa gospodăresc (beci - fundatie din beton sapat in pământ + garaj deasupra) de aproximativ 10 ... (vezi toată discuția)