Am de vanzare o casa si teren la tara. Cumparatorul vrea sa faca acum la notar act de antecontract de vanzare cumparare. El e din Germania, vrea sa castige timp cred, sa poata traduce actul sau sa faca si schimbari daca nu-i convin diverse chestii. Nu inteleg, la antecontract la Notar se plateste o parte din suma? Trebuie sa vina toate partile si translatorul, nu?: Poate neamtul sa schimbe apoi ceva pentru contract de vanzare? Eu de fapt nu am fost si nu sunt de acord cu o plata in doua parti.
Eu vreau toti banii pe loc. Ce aduce antecontract?
raluk0207
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
De ce vrea antecontract? Nu are toți banii?
Antecontractul este o promisiune de vânzare.
Dvs va obligați ca ii vindeți, el se obliga sa cumpere, la prețul de..., urmând ca vânzarea sa se încheie pana la data de...
În majoritatea cazurilor, din prețul total se achita un avans la momentul semnării antecontractului.
De regula, antecontractul se încheie atunci când cumpărătorul nu are toată suma sau când vânzătorul nu are toate documentele gata.
muppetz
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Antecontractul aduce si nenumarate clauze pe care daca nu le cititi cu mare atentie si cunostinta de cauza poate genera situatii foarte neplacute pentru d-voastra din punct de vedere legal . Am trecut prin aceste situatii si in general cei care propun antecontracte au alte interese ascunse . Clauzele prezentate in antecontract fiind majoritatea inacceptabile in general .