avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Activitate dependenta / independenta PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Activitate dependenta / independenta PFA

Am un PFA pe care lucrez in IT (in sistem remote) cu o firma din UE. In acelasi timp sunt si salariat cu program complet (8h) la o alta firma din Romania. Exista posibilitatea ca activitatea din PFA sa fie considerata activitate dependenta, pentru ca pe PFA am un singur client, sau faptul ca lucrez si ca salariat la o alta firma imi asigura considerarea activitatii PFA ca fiind independenta?
Ultima modificare: Luni, 10 Octombrie 2022
Serbanescu Florin, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 21:49, 11 Octombrie 2022
nici una, nici alta. activitatea dependenta se desfasoara in cadrul unui contract in care lucratorul este angajat. cel putin asa zice codul fiscal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa it unic client ue. dependent sau independent? marius1975_2 marius1975_2 Sunt PFA IT (norma venit). Am un unic client din UE. Lucrez de acasa, mai merg acolo pentru o saptamana de cateva ori pe an (dar nu primesc diurna). Poate fi ... (vezi toată discuția)
Pfa fara relatie de dependenta cristian_pp cristian_pp Buna ziua, In baza noilor modificari introduse in codul fiscal de la 1 iulie se introduc conditii draconice pentru pfa-uri. Cum ar trebui un PFA sa-si ... (vezi toată discuția)
Pfa activitate dependenta sau independenta? LoredanaSTG LoredanaSTG Buna ziua, revin cu o problema spinoasa: activitate dependenta sau independenta? Sunt PFA platitoare de TVA si am doi clienti. Unul dintre acestia imi asigura ... (vezi toată discuția)