avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... buna ziua,am nevoie de ajutorul dumneavoastra in ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

buna ziua,am nevoie de ajutorul dumneavoastra in urmatoarea situatie ...

buna ziua,am nevoie de ajutorul dumneavoastra in urmatoarea situatie :am un spatiu comercial si doi chirisi,am depus declaratia unica si acum unul dintre chiriasi a plecat .Va intreb cum sa procedez ,in declaratia rectificativa trec doar venitul pe lunile in care am incasat chiria de la chiriasul care a plecat sau trec ambele venituri de la cei doi chiriasi ,Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Restante venituri din chirii, declaratia unica Alex- Alex- Buna ziua, Am un contract de inchiriere intre mine si un SRL, datat din 2018 si care are un termen de 3 ani. Suma chiriei lunara este stabilita in Euro, ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de inchiriere Camy09 Camy09 Am un contract de inchiriere la un apartament pe care il detin in calitate de propietar. Chiriasul a plecat inainte de termenul prevazut in contract, respectiv ... (vezi toată discuția)
Declaratia unica 2019 la inchiriere cirivio cirivio Am un contract de inchiriere pentru un apartament ,impreuna cu sotia pentru care am depus declaratia unica in 2018.Pe data de 24.02.2019 am reziliat contractul ... (vezi toată discuția)