avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Reabilitare de drept sau judecatoreasca??
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Reabilitare de drept sau judecatoreasca??

Buna ziua !in decursul anilor 2011-2019 am avut 3 dosare penale ,toate cu pedepse sub 2 ani!ultima pedeapsa find de 1.5 ani cu executare si am terminat executarea in 2019 luna iunie in termen!Cand as putea sa imi fac si eu reabilitarea?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 07:58, 11 Octombrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti la avocat pentru calcule și întreg suportul legal.
Trebuie făcută o cerere care sa fie probata în fata instanței.
Termenul nu este suficient...

Scris din București 2022
Ultima modificare: Marți, 11 Octombrie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare de drept sau judecatoreasca?? MihaiClaudiu2022 MihaiClaudiu2022 Buna ziua !in decursul anilor 2011-2019 am avut 3-4 dosare penale ,toate cu pedepse sub 2 ani!ultima pedeapsa find de 1.5 ani si am terminat executarea in 2019 ... (vezi toată discuția)
Reabilitare Danielstoian Danielstoian Buna ,An fost condamnat la un an si trei luni respectiv 2 ani cu supraveghere am indeplinit acesti 2ani perioada de supraveghere sa terminat in 19.04.2017 dupa ... (vezi toată discuția)
Va salut in urma cu 5 ani am avut 2 fapte concurente am fost ... Speed2020 Speed2020 Va salut In urma cu 5 ani am avut 2 fapte concurente Am fost condamnat cu 2 ani si 8 luni cu suspendare.....asta in 2022... In 2022 cand a ramas definitiva ... (vezi toată discuția)