avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună seara, mă numesc Ligia, doresc să plec în ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună seara, mă numesc Ligia, doresc să plec în Pakistan pentru ...

Bună seara, mă numesc Ligia, doresc să plec în Pakistan pentru a mă căsătorii, vă rog să-mi spuneți ce acte îmi sunt necesare și cum obțin Viză?... Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 07:42, 12 Octombrie 2022
Eu zic sa nu plecați în Pakistan.
Este total nerecomandat pentru doamne și domnișoare asa ceva.
Ultima modificare: Marți, 11 Octombrie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Buna dimineata!
Pentru viza mergeti la ambasada Republicii Islamice Pakistan.Se afla in Bucuresti.Gasiti detalii in linkul atasat.
[ link extern ]
La fel zic si eu, sa nu plecati acolo si sa va casatoriti, daca chiar doriti asta, aici, in tara.
O sa scapati mai usor de eventualele probleme in cazul unui divort...

Dar daca tot vreti sa plecati... mai intai informati-va ce inseamna casatoria acolo, ce dreturi are viitoarea sotie, de drepturi au femeile acolo...
Din Pakistan nu va putea ieși decât cu ajutorul ambasadei României și numai dacă va afla aceasta ca ar avea probleme...
Daca ambasada nu va afla..

Eu am avut și divorturi cu oameni din Pakistan.
M-am ocupat doar de redactare intrucat știam ca merge greu.
După 2 ani încă nu ajungeau femeile la prima zi de înfățișare și asta pe vremea când luam primul termen de judecată la 30 de zile, pe legea veche care era super buna si nu ca legea actuală care este lentă...

Altele si-au lăsat copii acolo și au fugit.
Nici măcar eu nu am putut sa le ajut sa isi recupereze copii minori din Pakistan.
Ultima modificare: Marți, 11 Octombrie 2022
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Cred ca ar trebui sa va căutați fericirea în tarile civilizate și nu în lumea a 3 a..Dacă va casatoreati pe teritoriul României și domnul venea aici va bucurati de protecția Statului acolo ...

Alte discuții în legătură

Despre pakistan. ContSters98812 ContSters98812 dak se poate as dori sa stiu tot ce se poate despre pakistan.religie,casatorie....etc (vezi toată discuția)
Casatorie cu musulman ContSters98812 ContSters98812 buna ziua.sunt aura si sunt f noua in forum aici.am o mare prb si as avea nevoie de ajutorul d-voastra.sunt pe cale sa ma casatoresc cu un musulman ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu o persoana venita in tara ilegal alexxxdrk alexxxdrk Buna seara, as vrea sa stiu daca e posibil ca un cetatean musulman imigrant ilegal, sa se casatoreasca in romania cu o femeie de nationalitate romana, si daca ... (vezi toată discuția)