Bună seara, mă numesc Ligia, doresc să plec în Pakistan pentru a mă căsătorii, vă rog să-mi spuneți ce acte îmi sunt necesare și cum obțin Viză?... Mulțumesc!
La fel zic si eu, sa nu plecati acolo si sa va casatoriti, daca chiar doriti asta, aici, in tara.
O sa scapati mai usor de eventualele probleme in cazul unui divort...
Dar daca tot vreti sa plecati... mai intai informati-va ce inseamna casatoria acolo, ce dreturi are viitoarea sotie, de drepturi au femeile acolo...
Din Pakistan nu va putea ieși decât cu ajutorul ambasadei României și numai dacă va afla aceasta ca ar avea probleme...
Daca ambasada nu va afla..
Eu am avut și divorturi cu oameni din Pakistan.
M-am ocupat doar de redactare intrucat știam ca merge greu.
După 2 ani încă nu ajungeau femeile la prima zi de înfățișare și asta pe vremea când luam primul termen de judecată la 30 de zile, pe legea veche care era super buna si nu ca legea actuală care este lentă...
Altele si-au lăsat copii acolo și au fugit.
Nici măcar eu nu am putut sa le ajut sa isi recupereze copii minori din Pakistan.
Cred ca ar trebui sa va căutați fericirea în tarile civilizate și nu în lumea a 3 a..Dacă va casatoreati pe teritoriul României și domnul venea aici va bucurati de protecția Statului acolo ...