avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună seara, mă numesc Ligia, doresc să plec în ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună seara, mă numesc Ligia, doresc să plec în Pakistan pentru ...

Bună seara, mă numesc Ligia, doresc să plec în Pakistan pentru a mă căsătorii, vă rog să-mi spuneți ce acte îmi sunt necesare și cum obțin Viză?... Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 07:42, 12 Octombrie 2022
Plus ca daca va casatoriti in vederea unei fraude de imigrare ajungeti la puscarie.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre pakistan. ContSters98812 ContSters98812 dak se poate as dori sa stiu tot ce se poate despre pakistan.religie,casatorie....etc (vezi toată discuția)
Casatorie cu musulman ContSters98812 ContSters98812 buna ziua.sunt aura si sunt f noua in forum aici.am o mare prb si as avea nevoie de ajutorul d-voastra.sunt pe cale sa ma casatoresc cu un musulman ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu o persoana venita in tara ilegal alexxxdrk alexxxdrk Buna seara, as vrea sa stiu daca e posibil ca un cetatean musulman imigrant ilegal, sa se casatoreasca in romania cu o femeie de nationalitate romana, si daca ... (vezi toată discuția)