avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Cum se face calcul contributiilor in cazul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Cum se face calcul contributiilor in cazul unei persoane ...

Buna ziua,

Cum se face calcul contributiilor in cazul unei persoane care are CIM part-time si este si pensionata la limita de varsta? Intreb din perspectiva OUG 16/2002.
Se mai face raportarea a nivelul salariului minim brut sau este exceptata (Art.168 pct D) oUG 16/2022
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: anechitacodeless , utilizator 14:54, 20 Octombrie 2022
pensionari pentru limită de vârstă în sistemul public de pensii sunt exceptați.
Buna ziua!
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul contributii cas,cass din ianuarie 2018 necsulescu.maria necsulescu.maria -calculul cas,cass din ianuarie 2018 pentru angajat pensionar limita de varsta ca administrator cu CIM cu 6ore/zi la o asociatie de proprietari care numai ... (vezi toată discuția)
Plata contributii pt angajat(pensionar de boala) cu norma 4 ore Vicky82 Vicky82 Am la firma un angajat cu norma partiala de 4 ore. El este si pensionat pe caz de boala. Intrebarea mea este: avand in vedere modificarile privind plata ... (vezi toată discuția)
Pensie de serviciu anticipata si cim cu norma partiala buna ziua, doresc sa stiu daca, in cazul in care angajez cu contract ... friday_325 friday_325 Buna ziua, doresc sa stiu daca, in cazul in care angajez cu contract individual de munca cu timp partial (4 ore) un beneficiar de pensie de serviciu anticipata ... (vezi toată discuția)