avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general trebuie sa mai depun decl cu cifra de afaceri in cazul ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

trebuie sa mai depun decl cu cifra de afaceri in cazul meu?

am firma suspendata la reg com din mai 2009 si am si derogare de la finante in cazul acesta mai tb sa depun declaratia cu cifra de afaceri pt cele cateva luni in care nu a fost suspendata?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Cosmin Antohe , Contabil 13:25, 20 Ianuarie 2010
Daca ati obtinut regim de declarare derogatoriu de la MF, raspunsul la intrebare il gasiti chiar in adresa de comunicare a aprobarii. Dar, cum banuiesc ca acolo scrie ca sunteti scutit de depunerea declaratiilor periodice, rezulta ca DA, sunteti obligat la a comunica cifra de afaceri . Desigur, daca sunteti platitor de TVA la TRIMESTRU.
Declararea se face prin formularul 094 - il gasiti pe situl MF / ANAF / Legislatie / Transparenta decizionala.
Daca va referiti la D094:
- nu am apucat sa citesc un cadru legal, dam am intrebat la ANAF ieri si mi-a transmis ca nu este necesara depunerea ei.

Este in schimd necesara depunerea D392 (daca in 2009 ati avut minim o livrare).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere declaratii Irina Iacob Irina Iacob O firma suspendata incepand cu data de 1 mai care a primit derogare de depunere declaratii de la Finante incepand cu data de 1 iulie 2009 - pentru luna ... (vezi toată discuția)
Declaratia 094 rocky2009 rocky2009 Buna seara, am si eu o intrebare in legatura cu declaratia 094: daca am o firma care este suspendata in anul 2009 mai trebuie sa depun ... (vezi toată discuția)
Vector fiscal 010 mmanu mmanu daca am fost inregistrati cu vectorul fiscal la finante cu impozit profit trimestrial si decont de tva trimestrial acum in 2010 mai trebuie sa depunem ceva ... (vezi toată discuția)