avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... buna ziua .dacă am cetățenia dubla română ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

buna ziua .dacă am cetățenia dubla română italiana ,am dreptul ...

buna ziua .dacă am cetățenia dubla română italiana ,am dreptul la pensie în România ? am dreptul sa folosesc cartea de identitate ?
multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: palinabianca , utilizator 10:19, 12 Octombrie 2022
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dap, exista acorduri la nivel de UE cu privire la pensionarea celor care au lucrat in tari diferite din UE.
multumesc !
multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bunaziua, sunt studenta in anul 4 la medicina veterinara din ... timis anna timis anna Bunaziua, sunt studenta in anul 4 la medicina veterinara din Cluj si sunt insarcinata. Am dubla cetatenie: romana si italiana. Am pasaport romanesc cu ... (vezi toată discuția)
Sotul meu italian rezident în românia, pensionar in italia, deci pensia este impozitata ... chemello chemello sotul meu it rezident ro..pensionar in it deci pensia este impozitata in italia...am primit instiitare de la anaf ca are de platit impozit pe pensie ..o ... (vezi toată discuția)
Pensie din cipru? tzutzu_iacob tzutzu_iacob sotia mea a lucrat in cipru, larnaca, timp de 5 ani in prioada1999-2004, la o fabrica de croitorie. fabrica s-a inchis in 2004. cat timp a lucrat acolo a ... (vezi toată discuția)