avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, Dacă mă pensionez parțial anticipat pot ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, Dacă mă pensionez parțial anticipat pot să-mi ...

Bună ziua,
Dacă mă pensionez parțial anticipat pot să-mi scot contribuțiile la Pilonul II de pensii? În fond, după ieșirea la pensie nu va mai exista nicio contribuție la Pilonul II.
Vă mulțumesc anticipat pentru răspuns.

Alte discuții în legătură

Retragere pilonul ii de pensie. am participat la pilonul ii de ... CDEF CDEF Retragere pilonul II de pensie. Am participat la pilonul II de pensie in perioada 2007-2020, cand m-am pensionat anticipat. In anul 2022 am renuntat la pensia ... (vezi toată discuția)
Pensie privata pikii12 pikii12 buna ziua.am pensie privata obligatorie si pensie facultativa pilonul2...care dintre cele doua pensii o afecteaza pe cea de la stat?eu o sa ies la pensie cam ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am pensie privata la nn, plătită din 2022, vreau sa ... furtunaoana furtunaoana Buna ziua,am pensie privata la NN,plătită din 2022,vreau sa înceteze și să mi retrag banii pentru că nu mi mai permit plata ....nu mai am contractul sa ... (vezi toată discuția)