avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Certificat de handicap fals !!! Vecina mea se plange ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Certificat de handicap fals !!! Vecina mea se plange de faptul ...

Certificat de handicap fals !!! Vecina mea se plange de faptul ca are probleme cu "capul", ca uita, ca nu-si aduce aminte.....eu nu cred o iota Am avut cunostinte cu persoane cu Alzheimer si stiu ce inseamna acest lucru. Persoanele respective aveau nevoie de insotitor, deoarece uitau sa se intoarca acasa, nu mai stiau unde locuiesc sau lasa gazele deschise si multe altele. Asadar, nu inteleg de ce vecina are certificat de handicap "pentru cap" , asa zice ea si de fapt ea are activitati care nu demonstreaza acest lucru. Este disperata dupa bani, munceste pana nu mai poate , face mancare pentru alte persoane si multe altele, lucruri rele care ne afecteaza ca vecini. O duce capul numai la smecherii, deci e total intreaga la minte. M-am saturat de certificatele de handicap date pe gratis, unde as putea face plangere pentru verificare ? Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Adriana68 , utilizator 12:56, 23 Octombrie 2024
In opinia mea,nu puteti face plangere nicaieri fara sa aveti dovezi ca are certificat de handicap fals.
Aspectul ca persoana desfasoara activitati in beneficiul personal si pentru altii este de Laudat
Referitor la verificat decizie/certificat de incadrare in grad de handicap aveti varianta sa solicitati detalii la serviciul de expertiza medicala local care a eliberat documentul medical
Multumesc,
De fapt nu neaparat fals, ci obtinut cu spaga.
Greu de dovedit

Alte discuții în legătură

Stimulent de inserție Anka1984 Anka1984 Mai beneficiez de stimulent de inserție pt copil încadrat in grad de handicap daca nu reînnoiesc certificatul? Certificatul actual este valabil pana pe ... (vezi toată discuția)
Bună seara!sunt încadrată într un grad accentuat de handicap.as ... Mirela E Mirela E Bună seara!Sunt încadrată într un grad accentuat de handicap.As vrea sa știu dacă a întrat în vigoare și se poate aplica legea prin care se acorda o ... (vezi toată discuția)
Alocatia de stat pentru copil nascut in ue, toata familia fiind repatriata in ro stefanirimia stefanirimia Buna seara, Suntem veniti in Romania,in martie 2014 din Italia dupa,12 ani de rezidenta,copilul fiind nascut in 2003 in Italia.In Italia am beneficiat de ... (vezi toată discuția)