Certificat de handicap fals !!! Vecina mea se plange de faptul ca are probleme cu "capul", ca uita, ca nu-si aduce aminte.....eu nu cred o iota Am avut cunostinte cu persoane cu Alzheimer si stiu ce inseamna acest lucru. Persoanele respective aveau nevoie de insotitor, deoarece uitau sa se intoarca acasa, nu mai stiau unde locuiesc sau lasa gazele deschise si multe altele. Asadar, nu inteleg de ce vecina are certificat de handicap "pentru cap" , asa zice ea si de fapt ea are activitati care nu demonstreaza acest lucru. Este disperata dupa bani, munceste pana nu mai poate , face mancare pentru alte persoane si multe altele, lucruri rele care ne afecteaza ca vecini. O duce capul numai la smecherii, deci e total intreaga la minte. M-am saturat de certificatele de handicap date pe gratis, unde as putea face plangere pentru verificare ? Multumesc,
Aspectul ca persoana desfasoara activitati in beneficiul personal si pentru altii este de Laudat
Referitor la verificat decizie/certificat de incadrare in grad de handicap aveti varianta sa solicitati detalii la serviciul de expertiza medicala local care a eliberat documentul medical