avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... buna ziua! va rog sa ma ajutati cu urmatoarea ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

buna ziua! va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema. fiul ...

buna ziua!
va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema.
fiul meu este supus bullingului in scoala in mod repetat , am informt , diriginta , conducerea scolii si nu s-au rezolvat problemele.
intrebarea este ce pot face in acest sens cf legii si daca doresc sa ii dau un apple ceas sa apese butonul sos si in acelasi timp sa filmeze inregistreze ce se intampla este legal( filmarea sa fie doar daca este in pericol).
deoarece este un copil supradotat IQ 143 am incercat sa il mut pe acest criteriu dar la noi in tara nu avem scoli sau clase pentru acesti copii si scolile bune din bucuresti nu au locuri . am fost si la psiholog si recomandarea este sa il mut la o scoala inde sa poata valorifica acest IQ.

multumesc !
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:11, 12 Octombrie 2022
Sesizări scrise director școală,inspectorat minister trimise prin posta cu confirmare de primire.Descrieti situația. Solicitați sa fie luate masuri,pt orice demers aveți nevoie de probe..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bullying la școală - lege raspundere minor 12 ani ... Petrina29 Petrina29 buna seara ! drept civil lege raspundere minor 12 ani din nou probleme la scoala . am un baietel de 12 ani ( un copil supradotat IQ 147 intelelegere ... (vezi toată discuția)
Sunt obligați elevii să facă de serviciu pe școală, dacă nu doresc asta? ContSters160566 ContSters160566 Bună ziua! Am și eu o întrebare și poate măcar de data asta o să-mi răspundă și mie careva?! Am aflat ieri la ședința cu părinții, că fiecare ... (vezi toată discuția)
Declaratie pe proprie raspundere parinti pentru fapte ale elevului in timpul cursurilor adrianak72 adrianak72 Buna seara, Intrebarea mea este legata de urmatoarea situtatie cu care ne confruntam cu colegele. In scoala la care predau eu, ca profesor de sprijin, avem ... (vezi toată discuția)