avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua,va rog sa ma lămuriți cu un răspuns, am ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua,va rog sa ma lămuriți cu un răspuns, am poprire ...

Bună ziua,va rog sa ma lămuriți cu un răspuns, am proprire pe salariu,rata pe luna septembrie a fost reținută acum în octombrie căci asa iau salariul ,cu o luna în urma,as vrea sa știu dacă pt luna octombrie, rata va fi oprita în luna noiembrie,știu,departamentul colector îmi va lua tot din salariu sau ii va opri angajatorului?Menționez ca angajatorul a virat salariul întreg,iar după virare a fost reținută suma pt rata.
Cel mai recent răspuns: Anonim36 , utilizator 23:23, 15 Octombrie 2022
Daca aveti o singura poprire nu se poate retine decat maxim 1/3 din venitul dvs. net.
Daca opresc mai mult din salariu contactati executorul.
Mulțumesc

Ionut.ion a scris:

Daca aveti o singura poprire nu se poate retine decat maxim 1/3 din venitul dvs. net.
Daca opresc mai mult din salariu contactati executorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se procedeaza in cazul a 2 popriri? api7 api7 Am o poprire pe conturi ,de la un card de cumparaturi. Executorul a pus apoi poprire si la angajator,desi acesta imi vira salariul in unul din conturile pe ... (vezi toată discuția)
Poprirea reprezinta 1/3 din salariu? klein andreea klein andreea mi se pare ciudat.deoarece pentru o restanta de 20 euro pt.care nu am fost instiintata, desi am virat in contul respectiv o suma mult mai mare in urmatoarea ... (vezi toată discuția)
Poprire salariala , va rog sa îmi spuneți următoarele ... gitana gitana Poprire salariala , Bună ziua, Va rog sa îmi spuneți următoarele pentru o poprire salariala. Angajata, în contract se menționează ca salariul ... (vezi toată discuția)