avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Compresiune Radiculara S1 stîngă prin hernie ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Compresiune Radiculara S1 stîngă prin hernie dreaptă L5-S1operata ...

Compresiune Radiculara S1 stîngă prin hernie dreaptă L5-S1operata
este diagnosticul(hernie de disc). Sunt asigurat CAS prin declarația 212 de doi ani. Întrebarea mea e dacă pot beneficia de concediul medical sau altă formă de ajutor pentru incapacitatea temporară de muncă ? Minimul este de 6 luni de recuperare fără activitate fizică.
Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 00:09, 15 Octombrie 2022
Deoarece nu sunteti angajat,nu puteti primi concediu medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical Danbossu Danbossu Sunt PFA, (sofer taxi) am fost operat hernie discala L5-S1. Daca pot beneficia de concediu medical, platesc cas si daca aceasta boala este incadrata la boli ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va deranjez cu o întrebare. am fost diagnosticat ... Aurel427 Aurel427 Buna ziua, va deranjez cu o întrebare. Am fost diagnosticat cu o hernie de disc L5-S1 de CCA 11/3mm am avut medical 4 zile de la medicul de familie după am ... (vezi toată discuția)
Boală profesională Alexandru mic Alexandru mic De curând am fost la medicina muncii in urma caruia sa semnalat cu boală profesională. Antraco.Silicoza 1/1 .Polidiscopatie Cervicala cu hernie de disc c5 ... (vezi toată discuția)