avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... La sector 3 Bucuresti ,nu poti sa ai loc de parcare ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

La sector 3 Bucuresti ,nu poti sa ai loc de parcare ...

Buna ziua La sector 3 Bucuresti ,nu poti sa ai loc de parcare ,daca nu ai auto la sector 3 taxe. Intrebare Detin loc de parcare pe omasina mai veche ,am o masina la sector 2 pe numele meu .Cum o trec la sotie care are si propietate si loc de parcare in 3 .De fapt acolo tin masina efectiv
Cel mai recent răspuns: ghiberdic , utilizator 18:17, 16 Octombrie 2022
La sector 3 Bucuresti ,nu poti sa ai loc de parcare ,daca nu ai auto la sector 3 taxe

e, ba da.. insa daca nu sunteti proprietar al masinii, aveti nevoie de un contract de comodat, de leasing etc
Am deja contract ,doar ca vreau sa mut masina in 3 de fapt numai pentru parcare ..Masina din contract comodat o dau la RABLA .Acum vad ca sunt ceva dificultati ,daca masina nu este pe numele meu ? ITP?RCA ? cu sotia ? ea nu are permis deci mai dificil .Pot sa trec sot . sotie in talon ? domiciliu diferit ? 2 si 3? deja caut sa scot fiscal la 2 la masina ,pentru mutare .Nu se poate vinde intre soti ? Auto?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Loc de parcare in bucuresti si resedinta in alta localitate adelina_c adelina_c Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o solutie pentru urmatoarea speta: Anul trecut am achizitionat un apartament in Bucuresti, sector 3 insa nu am schimbat ... (vezi toată discuția)
Talon pierdut rabla 2013, ce-i de facut? cyan cyan situatia se prezinta in modul urmator: o persoana a cumparat o masina in urma cu 3 ani, a facut contract de vanzare-cumparare, a inregistrat-o la ... (vezi toată discuția)
Solicitare asociatia de proprietari mihai.nutzy1995@yahoo.com mihai.nutzy1995@yahoo.com Am solicitat printr o cerere tip de la Adp sector 2 bucuresti pt un loc de parcare sa ateste ca locuiesc la adresa din imobilul care apartine de AP si dna ... (vezi toată discuția)