avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua.Mama mea mi-a facut procura sa depun actele ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua.Mama mea mi-a facut procura sa depun actele pentru ...

Buna ziua.Mama mea mi-a facut procura sa depun actele pentru pensie de urmas si sa ii ridic apoi pensia .Casa de pensii mi-a trimis email ca procura nu este valabila pentru ca are termen 3 ani.In procura este specificat art.2015 si 2016 ale noului cod civil.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 15:43, 14 Octombrie 2022
Trebuie reinnoita procura.
Atât o accepta cei de la casa de pensii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este valabilitatea a unei procuri, in viziunea postei romane? Elena Tescaru Elena Tescaru Buna ziua, Care este valabilitatea a unei procuri, luata in considerare de Posta Romana? Care sunt documentele justificatoare? (vezi toată discuția)
Valabilitate procura vânzare teren 62lavricd 62lavricd Fostul meu soț a făcut o procura tatălui meu pentru vânzarea unui teren pe care l-am achiziționat împreuna in timpul casatoriei. Procura a fost facuta la ... (vezi toată discuția)
Valabilitatea unei procuri free4_more free4_more Buna seara, Vreau sa va explic o situatie, poate imi da si mie cineva un raspuns. Acum 4 ani si 2 luni aprx am facut procura cuiva sa poata sa vanda un teren ... (vezi toată discuția)