avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Includerea soțului în rolul fiscal
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Includerea soțului în rolul fiscal

În cazul în care sunt titulara rolului fiscal pentru un apartament, dobândit în tipul căsătoriei (așadar, bun comun), cum îl pot înscrie și pe soț.?
Mă interesează chiar un aspect foarte practic (determinat de indisponibilitatea sa temporară). Pot merge eu la oficiul de la primărie, cu acte doveditoare?
Dacă nu abuzez de răbdarea dumneavoastră, ce acte ar trebui să pregătesc. Nu am reușit să aflu căutând pe site-uri.
Cu mulțumiri,
AC
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Octombrie 2022
ArinaC, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:08, 15 Octombrie 2022
Dar de ce vreti sa aiba si el pe rol?
Nu vreau eu, trebuie pentru un partaj voluntar.

gi-jane2 a scris:

Dar de ce vreti sa aiba si el pe rol?

Stiam ca de la sectia financiara impart rolul automat, nu a fost necesara o cerere sau prezenta sotilor.
Daca nu va e greu, mergeti cu actul de la casa, buletinele,la sectia financiara si va indruma. Daca trebuie sa vina sotul si nu se poate deplasa, trebuie procura. Dar vedeti intai asa.
Mulțumesc.

gi-jane2 a scris:

Stiam ca de la sectia financiara impart rolul automat, nu a fost necesara o cerere sau prezenta sotilor.
Daca nu va e greu, mergeti cu actul de la casa, buletinele,la sectia financiara si va indruma. Daca trebuie sa vina sotul si nu se poate deplasa, trebuie procura. Dar vedeti intai asa.

Cititi si aceasta discutie
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Octombrie 2022
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare divort; buletin ContSters180134 ContSters180134 buna ziua ,am si eu o nelamurire.sora mea sa casatorit cu un cetatean strain in anul 2003 in bucuresti .ea nu e din bucuresti e din provincie.a locuit cu ... (vezi toată discuția)
Eliberarea duplicatelor certificatelor de stare civila - nastere, casatorie, deces Ares-3 Ares-3 • Certificatul de nastere se elibereaza numai titularului actului, sau persoanei mandatate pe baza unei procuri notariale speciale/ imputernicire ... (vezi toată discuția)
Pasaport, buletin expirat miha1611 miha1611 Buna ziua ! Am o prietena care locuieste cu familia ei si mama in Spania si au pasapoartele expirate si buletinele se expira peste doua luni.Are doua fetite ... (vezi toată discuția)