avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua! Sunt femeie, născută la data de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua! Sunt femeie, născută la data de 01.02.1960, lucrez ...

Bună ziua!
Sunt femeie, născută la data de 01.02.1960, lucrez in invatamant, am primit aprobarea ISJ pentru pensionare la limita de varsta in timpul anului scolar 2022-2023.
Voi depune cererea de pensionare la 1.11.2022, Mentionez ca doresc sa lucrez in continuare si sa cumulez pensia cu salariul.
In această situatie, cand trebuie sa -mi incheie contractul de munca angajatorul, la data depunerii cererii la Casa de pensii sau dupa ce este emisă decizia de pensionare, tinand cont ca cererea de pensionare poate fi retrasa pana la aparitia deciziei, si chiar decuzia in termen de 30 de zile de la emitere?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Pensionarea anticipată dianab268 dianab268 Bună seara! Sunt născută în 03.09.1961 și lucrez din 1985 fără întrerupere în învățământ și doresc să depun dosarul pentru pensie ... (vezi toată discuția)
Continuarea activitatii pana la 70 ani pentru cadre didactice Bianca_123 Bianca_123 Sunt cadru didactic și doresc să îmi continui activitatea prin cerere anuală până la vârsta de 70 ani, conform noii legi a învățământului ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata din invatamant ContSters124954 ContSters124954 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in legatura cu conditiile in care mama mea, invatatoare, se poate pensiona anticipat. Ea ar vrea sa se pensioneze incepand cu ... (vezi toată discuția)