avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 364 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua ! In perioada 2020-2021 am realizat venituri ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua ! In perioada 2020-2021 am realizat venituri in Romania ...

Buna ziua ! In perioada 2020-2021 am realizat venituri in Romania după ca din 2022 sa lucrez in Olanda între timp la jumătatea anului am depus dosarul pentru idemnizatie creștere copil ,mai sunt eligibil pentru postanatal dacă ultimele luni sunt lucrate in stat UE și nu Romania ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:03, 16 Octombrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca in cele 12 luni eligibile pentru CCC din ultimii doi ani anteriori datei nasterii copilului s-a realizat o perioadă venituri din activităţi profesionale în alte state membre UE, SEE sau Elveţia, iar în ultima perioadă dinaintea naşterii copilului s-a desfăşurat activităţi profesionale în România atunci se poate beneficia de indemnizaţie pentru creşterea copilului în România.

Însă întrebați și la AJPIS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua în cazul în care tatăl desfășoară activitate ... mihaelabaisan mihaelabaisan Bună ziua în cazul în care tatăl desfășoară activitate după cum urmează:ianuarie ,august 2020 în România...septembrie 2020 _decembrie 2021 în stat ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate daca ai lucrat in strainatate olivia.f olivia.f Buna, Daca lucrez in UE si ma intorc in Romania inainte sa nasc si lucrez acolo 2 luni, voi primi idemnizatie de maternitate? Asta s-ar aplica si la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil AlexandraLR AlexandraLR Buna seara! Sunt insarcinata si urmeaza sa nasc in luna ianuarie 2021. Eu si partenerul meu am lucrat din Iulie 2019 pana in noiembrie 2020 in Anglia, iar ... (vezi toată discuția)