avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am aflat intamplator ca parlamentul a votat în 2020 o ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am aflat intamplator ca parlamentul a votat în 2020 o măsură ...

Am aflat intamplator ca
parlamentul a votat în 2020 o măsură reparatorie pentru copiii foștilor prizonieri de război în URSS. E vorba de indemnizații lunare...am citit ce am gasit pe internet...stie cineva dosarele care se depun la AJPIS Brasov ,pe copiile din dosar se scrie ...conform cu originalul...?! Cand se verifica originalele si de catre cine ?
Sunt fiica prizonier razboi 4 ani in URSS,Am livretul lui militar.Am si fotografii din razboi medalii,ordin de zi,brevet,a avut grad.
Multumesc anticipat
Ultima modificare: Duminică, 16 Octombrie 2022
Emiliabv, utilizator

Alte discuții în legătură

Prizonier urss beneficii materiale marianabr marianabr Bunicul meu a fost prizonier in URSS in perioada noi. 1944 - mai 1947. El a decedat in 2006, fiica , respactiv nepoata, poate beneficia de despagubiri? Daca ... (vezi toată discuția)
Despagubiri pentru prizonierii de razboi cel_duma cel_duma Tatal soacrei mele a fost prizonier de razboi in URSS in perioada 23 aug. 1944 - 17 aug. 1948. Dupa citirea raspunsurilor d-voastra am facut o actiune ... (vezi toată discuția)
Drepturile veteranilor de razboi si a urmasilor acestora tandarica tandarica Buna seara! Am nevoie de o informatie. Bunicul a fost veteran de razboi, a decedat in anul 1997. Nu a solicitat la primarie sa i se dea cei 500mp conform ... (vezi toată discuția)