avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Care este diferenta si ce presupune daca in cadrul ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Care este diferenta si ce presupune daca in cadrul unei firme ...

Care este diferenta si ce presupune daca in cadrul unei firme am actiuni in valoare de 9 % sau peste 10%?

Alte discuții în legătură

Am nevoie de un sfat: vreau sa cesionez partile sociale srl straty1986 straty1986 buna ziua !As dori sa stiu care este varianta ce-a mai buna ,mai sigura ,mai rapida si cat m-ar costa ....este vorba despre o societate comerciala formata din ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie facut daca doresti sa te retragi ca asociat dintr-o firma ? vavas vavas Buna ziua !Sunt asociat intr-o firma care si-a inceput de curand activitatea.Precizez ca suntem 4 actionari la aceasta firma insa eu am fost cel care s-a ... (vezi toată discuția)
Valoare reziduala leasing autoturism _maria_ _maria_ Buna seara! In luna martie se incheie perioada de leasing la autoturismul pe care il am ,am optat la inceput ca valoarea reziduala sa fie inclusa in rate ... (vezi toată discuția)