avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Decizie primarie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Decizie primarie

Buna ziua!
Rog sa imi spuneti cum pot proceda in urmatoarea speta:
Detin un magazin in Targoviste in zona centrala. In urma unor lucrari de reabilitare a Bulevardului Mircea cel Batran prin fonduri Europene, s-au luat niste decizii care afecteaza activitatea comerciala a multor agenti economici prin interzicerea stationarii in vederea aprvizionarii magazinelor atat a distribuitorilor cat si a curierilor si a clientilor care opreau masina pentru o perioada de maxim 10 minute.
Cum putem ataca acesta decizie a primariei?
In acest moment politia locala a fost delegata sa amendeze masinile care vin si stationeaza in vederea aprovizionarii/achizitiior!
Apreciez anticipat raspunsul dumneavoastra , cu scuzele de rigoare pentru mecoerenta exprimarii!

Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 13:50, 17 Octombrie 2022
Dacă este o HCL hotarare de consiliu local o atacați în contencios,strangetiva cei afectați, strangeti bani mergeți la un av, ,sunt cel putin 2,3 av brici în Târgoviște pe lângă restul care sunt și ei în marea lor majoritate bine pregatiti.Totul se rezolva numai sa fiți dispuși sa va mișcați..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acþiune în contencios administrativ a hcl; pârâþi; plângere prealabilã stefan_dumitru_m stefan_dumitru_m În data de 16.02.2011 am fost nevoit sa platesc o \"[b]taxa de deblocare[/b]\", taxa impusa prin \"[b]Proces verbal constatator[/b]\", act întocmit de ... (vezi toată discuția)
Am primit 2 amenzi de 1500 lei in doua zile ca stationam pe domeniul public !!! lucian_yd lucian_yd pe baza hotarirei consiliului local iasi nr 232 din 26 mai 2008. art 1. Se interzice stationare pe domeniul public al municipiului iasi a mijloacelor de ... (vezi toată discuția)
Cauciucuri sparte dupa ce mi-a fost ridicata masina RaduAdriana89 RaduAdriana89 Buna ziua. Acum doua zile mi-a fost ridicata masina pentru ca era parcata neregulamentar, langa o trecere de pietoni. Bun, pe asta am inteleso, am gresit, ... (vezi toată discuția)