avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Buna ziua Am tot cautat pe forum, dar nu am gasit ceva ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Buna ziua Am tot cautat pe forum, dar nu am gasit ceva concludent. ...

Buna ziua
Am tot cautat pe forum, dar nu am gasit ceva concludent.
Legata de stampile/parafele profesionale.
Ce lege gestioneaza aceste legi. Care este legea ce obliga producatorul de stampila sa imi ceara o acte doveditoare, cat timp exista lege legat de fals in acte. Daca o dau de gard... platesc cu pana la 5 ani de puscarie... deci nu e cazul. Acum si studentii care lucreaza prin aceste magazine de facut stampile au initiative, sau nu li s-a explicat ca nu mai e cazul conform legii din 2019... cu abrogarea stampilelor.

Daca nu exista lege, de ce sunt refuzat.
Cum pot totusi sa imi fac o stampila? Ca mi se pare ca intru intr-un monopol :) de unde nu ies decat daca vin cu "dosar cu sina"... :)))

Stiam ca gata, s-au scos marea majoritate din 2019 cu stampila ca nu mai e "decat o forma de design"... cum era si logic. Semnatura conteaza.

Deci aceasta legitimare nu stiu daca se incadreaza in GDPR sau...unde?

Mai intra stampilele sau parafele la inscrisuri oficiale si au, deci, nevoie de reglementari deosebite?

Unde intra parafa de medic, psiholog, stomatolog etc

Multumesc mult

Alte discuții în legătură

Regimul juridic al stampilelor tamasmrs tamasmrs Poate sa-mi spuna cineva nr. legii privind regimul juridic al stampilelor sau ceva privind administrarea acestora ?!?!!? pls e URGENT....#-o (vezi toată discuția)
Este obligatorie stampilarea contractelor? ContSters60018 ContSters60018 Buna ziua, vreau sa stiu daca este obligatorie stampilarea contractelor in general si ce text de lege reglementeaza asta. (vezi toată discuția)
Avocatul stagiar colaborator poate sa puna stampila lui pe o adeverinta de practica? petri petri dragi colegi, sunt avocat stagiar colaborator si de curand am fost rugata sa pun stampila mea pe o adeverinta prin care sa se faca dovada efectuarii practicii ... (vezi toată discuția)