avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... MENTINERE IN ACTIVITATE DUPA PENSIONARE - CUMUL PENSIE ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

MENTINERE IN ACTIVITATE DUPA PENSIONARE - CUMUL PENSIE CU SALARIU ...

MENTINERE IN ACTIVITATE DUPA PENSIONARE - CUMUL PENSIE CU SALARIU

Buna ziua,

Pentru sectorul privat in cazul unei salariate care ajunge la varsta standard de pensionare standard si se doreste cumularea pensiei cu salariul, se inceteaza CIM actual si se incheie unul nou la data indeplinirii cumulative a varstei si stagiului minim de cotizare

Noul contract trebuie incheiat pe perioada determinata? Sau poate fi incheiat pe perioada nedeterminata?

Exista o varsta maxima pana la care poate lucra un pensionar? ( 65, 70 de ani). Sau este in functie de decizia angajatorului si a celui in cauza?

Va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 17 Octombrie 2022
Catalinavoinea11, utilizator
Cel mai recent răspuns: Catalinavoinea11 , utilizator 10:52, 18 Octombrie 2022
Buna ziua!
Aveti aici informatiile dorite.
www.avocatnet.ro/articol_610...
Nu exista o varsta maxima pana la care poate lucra un pensionar.
Va multumesc. Si poate fi incadrad pe perioada nedeterminata?
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in cazul unui salariat care iese la pensie va rog ... YoAlle YoAlle Buna ziua, In cazul unui salariat care iese la pensie va rog sa imi spuneti daca contractul individual de munca se poate pastra, fara sa inceteze, daca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! in cazul implinirii varstei de pensionare 65 ani( ... veronicam veronicam Buna ziua! In cazul implinirii varstei de pensionare 65 ani( barbat),dar vrea sa mai lucreze cumul cu pensia in aceasi insitutie, este legal; ?sau daca ... (vezi toată discuția)
Cim inceteaza cu data indeplinirii conditiilor pentru a beneficia de pensie pentru limita de varsta? noneyro noneyro La 01 iulie 2012 imi voi depune cererea de pensionare pentru limita de varsta cu stagiul complet de cotizare. Mi s-a spus ca CM va fi desfacut de la aceasta ... (vezi toată discuția)