Buna ziua, as vrea sa depun o sesizare la colegiul medicilor, pentru ca am fost plimbat intre spitale,cu sotia mea in stare grava(pericardita) de la 2 noaptea pana la 9 dimineata fara nici un fel de ajutor desi avea nevoie de ajutor medical imediat. la ora 09 a fost internata in sfarsit la sfantul ion unde nu a primit nici un fel de tratament iar la ora 22-23 a murit. Va rog, va implor daca ma poate ajuta cineva. Multumesc!
Sesizarea la Colegiul Medicilor nu este obligatorie,e.o procedura care va poate face sa pierdeți mult timp.Puteti formula o plângere penala sau o acțiune civila în instanta pt daune morale,ținând cont de gravitatea faptei s ar impune o plângere penala .Contactați un av penalist,o plângere penala va dura dar e mai eficienta în cazul dvs..
Eu cred ca un proces civil ar fi mai eficient.
O plângere penală este posibil sa se finalizeze fără rezultatul scontat.
Insa, cazul trebuie analizat în profunzime de avocatul de caz.
Noi v-am dat niște repere generale și atat.
Procesul este extrem de complicat si trebuie sa aveți avocat foarte bun ca să îl câștigați.
Este genul de proces care nu se castiga numai pentru motivul ca omul are dreptate.
Și eu sunt adeptul.proceselor civile dar în cazul de fata e un prozatorii complex care trebuie administrat declarații,expertiza medico legala,acces la dosarul medical etc.