avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Poți fi amendat de poliție pentru înlăturarea unui ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Poți fi amendat de poliție pentru înlăturarea unui afiș ...

Poți fi amendat de poliție pentru înlăturarea unui afiș al poliției locale lipit pe ușa blocului? Menționez că afișul era lipit pe ușa de la intrare în condițiile în care în scară există două aviziere. Legea 61/91 spune că este contravenție "dezlipirea sau distrugerea, fără drept, a reclamelor, anunțurilor și afișelor legal expuse în locuri anume destinate". Ușa blocului poate fi considerată loc anume destinat?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:25, 18 Octombrie 2022
Raspunsul este conditionat de profesionalismul agentului constator care poate sustine ca a ales varianta informarii pe usa de acces imobil de locuit in comun special pentru informare cunoscut fiind faptul ca nu toti locatarii acorda interes pentru anunturile de la avizierul blocului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distrugere, fals in declaratii? Costin Savescu Costin Savescu Avem una bucata administrator inteligent care a pus una bucata afis sa nu mai arunce lumea FIRIMITURI pe geamurile proprii, sa le inghita eventual. Pentru asa ... (vezi toată discuția)
Afise in scara blocului DumiAnd DumiAnd Buna! As dori sa stiu daca este ilegal sa lipesti afise in scara blocului si ce pot pati (din punct de vedere legal) cei care fac aceasta. Multumesc! (vezi toată discuția)
Dezlipire afis publicitar mariustec mariustec Buna seara..am o mare nelamurire..daca dezlipesc afise publicitare care sunt lipite pe scarile blocului sau pe stalpi incalc vreo lege sau ceva?va multumesc ... (vezi toată discuția)