Am locuit in timp de 5 ani in Emiratele Arabe Unite, pierzându-mi jobul in 2018 nu am reușit sa găsesc altul și a trebuit sa ma reîntorc in Romania. Am un card de credit pe care nu l-am achitat, și nu am avut posibilități financiare. Mai nou, după 4 ani, o firma de recuperări creanțe, a început sa ma sune și sa îmi trimită scrisori la sediul (prin contract de comodat) SRL-uli meu, scrisori ce vizează persoana juridică, nu fizica - cea care a contractat cardul de credit. Evident au găsit numele și toate datele pe Listafirme. Având in vedere ca nu exista acorduri intre Romania și EAU, ce repercursiuni financiare și legale pot avea pe teritoriul Românei din cauza acestei datorii ? Au vreo baza solida sau aceste companii se bazează pe intimidare? Mulțumesc anticipat.
Nu trebuie sa existe acorduri pt ca banca respectiva sa cesioneze creanta unei firme de recuperavcu sediul în România,oricum puteți fi executat doar pt bunurile deținute în România ca persoana fizica srl ul nu are treaba..Dacă se ajunge la faza de proces sau executare silita contactați urgent av,momentan puteți sta relativ liniștit..
Încercați sa va găsiți avocat în caz de probleme.
Este bine sa o faceți de acum.
Puteti și consulta avocat ca sa va analizeze situatia juridică in întregul ei ca să știți mai clar cum stați pe parte juridica.
Procura speciala
Vasile1952
Buna ziua,
Sunt in judecata cu o societate de recuperare. Recuperatorul a depus la dosar contract de cesiune si procura speciala.
Procura speciala a fost ... (vezi toată discuția)