avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Căsătorie civila în Grecia! , îmi puteți spune va ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Căsătorie civila în Grecia! , îmi puteți spune va rog in afara de anexa 9 și certificatul ...

Bună, îmi puteți spune va rog in afara de anexa 9 și certificatul de naștere, pentru casatorie in grecia cu cetățean grec ce acte îmi trebuie!? In Grecia mi au cerut un act care se chiama licență de căsătorie, sau permis de căsătorie, iar la noi în România îmi spun ca nu exista asa ceva, o fi oare certificat de cutuma ( nu știu ce este)! O data ce am făcut aceste acte și apostilarea lor, le pot traduce în România sunt valabile apoi în Grecia? Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Casatoria intre un cetatean roman si unu cetatean grec ce acte sunt necesare si care este valabilitatea acestor acte? sylvye sylvye Buna seara! Va rog frumos sa ma ajutati daca puteti sa imi explicati ce acte sunt necesare pentru casatoria intre un cetatean roman si unul grec? Casatoria ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, as vrea sa știu ce acte îmi trebuie pt casatorie ... Dianael Dianael Bună ziua, as vrea sa știu ce acte îmi trebuie pt casatorie cu cetățean grec in Grecia eu fiind cetățean roman, am întrebat la primăria in Grecia unde ... (vezi toată discuția)
Acte casatorie in strainatate fofifofa fofifofa Buna ziua! Ce acte sunt necesare si apostilate pentru casatorie in alta tara? (vezi toată discuția)