avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatii de proprietari: cum se procedeaza la ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatii de proprietari: cum se procedeaza la convocarea proprietarilor ...

Asociatii de proprietari: cum se procedeaza la convocarea proprietarilor care sunt plecati la lucru in strainatate. Multi nu au lasat adresa de mail sau alte posibilitati de contact.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:14, 18 Octombrie 2022
Eu ( presedintele si un membru al comitetului) as lipi comunicarea pe usa apartamentului si una in cutia postala si as face un proces verbal in care sa mai semneze cel putin un vecin pe langa cei doi), Nu este vina asociatiei ca el nu a lasat un numar de contact... si nici nu pot astepta sa se ia decizii cand se intorc dumnealor ( si asta daca doresc sa participe la sedinte...).
Pana la urma, apartamentul este situat in acel imobil.
Ultima modificare: Marți, 18 Octombrie 2022
Ionut.ion, utilizator
Procedura este concret prevazut de disp L nr 196/2018
In cazul locatarilor care nu sunt la domiciliu la momentul semnarii tabelului convocator,pentru a face dovada instiintarii acestora asociatia de proprietari are obligatia sa comunice data convocarii adunarii generale prin corespondenta postala cu confirmare de primire
Eu ( presedintele si un membru al comitetului) as lipi comunicarea pe usa apartamentului si una in cutia postala si as face un proces verbal in care sa mai semneze cel putin un vecin pe langa cei doi),

Legiuitorul nu a prevazut aceasta varianta care in caz de contestare modalitate de convocare nu este acceptata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Convocare ag de catre 20% dintre locatarari Claudia G. Claudia G. Ca simplu locatar, impreuna cu alti locatari, insumanand 20% din totalul locatarilor am convocat AG. Mentionez ca nu avem presedinte ( si a dat demisia), iar ... (vezi toată discuția)
La prima convocare a ad. gen. este obligatoriu sa se aducă la ... Albero Albero La prima convocare a Ad. Gen. este obligatoriu sa se aducă la cunoștință tuturor proprietarilor imobilului prin semnatura în tabel nominal cu 10 zile ... (vezi toată discuția)
Revocare presedinte de asociatie inca din luna aprilie 2024 am ... Mihai8 Mihai8 revocare presedinte de asociatie Inca din luna aprilie 2024 am demarat procesul de revocare al presedintelui asociatiei de proprietari. am mers din usa in ... (vezi toată discuția)