avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua.As dori sa stiu daca pot radia la cerere un ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua.As dori sa stiu daca pot radia la cerere un autoturism ...

Buna ziua.As dori sa stiu daca pot radia la cerere un autoturism in urmatoarea situatie:autoturismul este avariat si as vrea sa-l depozitez in curtea care apartine parintilor mei,dar acestia au decedat iar eu nu am inca act de proprietate in calitate de mostenitor.Este legal sa ma prezint cu o copie dupa actul de proprietate al parintilor?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 12:33, 18 Octombrie 2022
Buna ziua, pentru a face modificari in inregistrarile fiscale ale autoturismului trebuie sa dovediti calitatea dvs de proprietar care poate fi facuta prin prezentarea certificatului de mostenitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune nueleanu nueleanu As dori sa stiu daca dupa decesul sotului meu unul dintre mostenitori poate deschide actiune in instanta impotriva celorlalti mostenitori pentru o succesiune ... (vezi toată discuția)
Radiere in urma suspendarii certificatului si a numerelor procustprestserv procustprestserv Mi s-au retinut certificatul de inmatriculare si numerele de circulatie din cauza ITP expirat. Repararea masinii ar fi prea costisitoare, prin urmare a-si ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism tla tla daca radiez un autoturism din circulatie la cerere, avand documente eliberate de la primarie ca posed spatiu de depozitare, mai platesc in continuare impozitul ... (vezi toată discuția)