avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua . Referitor la cititoarele de căldura , am ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua . Referitor la cititoarele de căldura , am citit ca ...

Buna ziua . Referitor la cititoarele de căldura , am citit ca pentru blocurile neanvelopate nu exista obligativitatea montării acestor cititoare . Este adevărat ? Mulțumesc .
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 12:10, 19 Octombrie 2022
Aparatele individuale de contorizat consum utilitati sunt obligatorii in temeiul legii in vigoare care obliga ca pana la 30.12.2022 toti consumatorii racordati la sistemul centralizat fara exceptii sau derogari sa instaleze aceste aparate
Tot legea obliga ca pana in 2027 aparatele individuale de contorizat consum utilitati sa fie inlocuite cu unele generatie si tehnologie noua cu citire la distanta
@ynocentta
Raspuns gresit, nu exista o astfel de prevedere legislativa pentru "aparatele individuale de contorizat consum utilitati ". Cititi inainte de a da sfaturi. Faceti diferenta.
www.avocatnet.ro/articol_558...
@latka
daca aveti capacitatea incercati sa va abtineti sa mai dati sfaturi,sau ati ajuns si academician?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu cred ca trebuie sa fii academician sa poti citi un text in care se vorbeste de contoare de energie termica si nu de contoare de utilitati. :)

Altfel se intelege ca si apometrele se supun acelorasi reglementari. Si nu e asa.
Ultima modificare: Miercuri, 19 Octombrie 2022
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! care este temeiul legal prin care asociația îmi ... evelina78 evelina78 Buna ziua! Care este temeiul legal prin care asociația îmi baga pe gât plata pierderilor de apă, doar pentru faptul că nu am apometre cu citire radio? ... (vezi toată discuția)
Pot sa-mi pun singur contor la caldura chiar daca asociatia nu ... camelllia camelllia Pot sa-mi pun singur contor la caldura chiar daca asociatia nu are niciun gand? Stiu ca e obligatoriu de la 1 ian. si ei zic ca nu stiu nimic(=nu vor). (vezi toată discuția)
Bună ziua! as vrea sa știu dacă este obligatoriu prin lege ... Maria Izabela Maria Izabela Bună ziua! As vrea sa știu dacă este obligatoriu prin lege schimbarea apometrelor cu apometre telecitire? Asa mai avea încă o intrebare .Nu ajuns cu ... (vezi toată discuția)