avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Pot sa-mi pun singur contor la caldura chiar daca ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Pot sa-mi pun singur contor la caldura chiar daca asociatia nu ...

Pot sa-mi pun singur contor la caldura chiar daca asociatia nu are niciun gand? Stiu ca e obligatoriu de la 1 ian. si ei zic ca nu stiu nimic(=nu vor).
Cel mai recent răspuns: camelllia , utilizator 17:06, 26 Octombrie 2022
Exista dispozitie legala in vigoare care obliga consumatorii sa instaleze pana la data de 30.12 2020 aparate individuale contorizat consum utilitati
[ link extern ]
Mai exista o prevedere legala care obliga consumatorii ca pana in 2027 sa instaleze aparate individuale contorizat consum utilitati cu citire radio
www.avocatnet.ro/articol_558...
stiu asta, am intrebat si mi-au zis ca n-au primit nimic de la Termoenergetica, de parca ce legatura are una cu alta. Noi avem deja contoare puse acum vreo 8 ani, dar au renuntat la idee pe motiv ca era scump(!) abonamentul (se citeau wireless). Motivul real fiind ca multe apartamente erau nelocuite si daca isi inchideau caldura erau afectati ceilalti avand mai multi pereti reci. Asta presupun ca e motivul si acum. Eu as vrea sa trec peste si sa-mi pun contor, dar pot asa de capul meu? Data trecuta am pus toti cu aceeasi firma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! care este temeiul legal prin care asociația îmi ... evelina78 evelina78 Buna ziua! Care este temeiul legal prin care asociația îmi baga pe gât plata pierderilor de apă, doar pentru faptul că nu am apometre cu citire radio? ... (vezi toată discuția)
Buna ziua . referitor la cititoarele de căldura , am citit ca ... egkertsou egkertsou Buna ziua . Referitor la cititoarele de căldura , am citit ca pentru blocurile neanvelopate nu exista obligativitatea montării acestor cititoare . Este ... (vezi toată discuția)
Eu eram scăzut la căldură de asociație, plăteam 15 mp trecea ... Magie1 Magie1 Eu eram scăzut la căldură de Asociație plăteam 15 mp trecea țeavă prin casa,Asociația îmi zice adu furnizorul sa constate că nu ai căldură să ... (vezi toată discuția)