avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ajutorul social pentru acordarea de bani pentru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ajutorul social pentru acordarea de bani pentru incalzire ,intotdeauna ...

Ajutorul social pentru acordarea de bani pentru incalzire ,intotdeauna s-au gasit controverse.Intrebarea este daca o persoana locuieste singura in imobilul detinut de mama,care a decedat acum 6 ani,beneficiaza de ajutor,daca nu s-a dezbatut succesiunea.Persoana ,fara niciun venit ,mai are doi frati care au casele lor.Beneficiarul de ajutor pentru incalzire sa nascut si locuieste in casa parinteasca de la data nasterii.Ce trebuie sa faca pentru a beneficia de ajutor.Multumim.

Alte discuții în legătură

Returnare ajutor incalzire Alina1988 Alina1988 Buna ziua, As avea nevoie de o parere cu privire la situatia mea. Sunt studenta, nu am niciun venit (fara burse de merit/sociale) si locuiesc intr-o ... (vezi toată discuția)
Bună seara! va rog sa ma ajutați intr-o problemă. tatăl meu ... feocla feocla Bună seara! Va rog sa ma ajutați intr-o problemă. Tatăl meu a decedat în urmă cu 4 ani. A lăsat în urmă o casa la țară cu teren, cu titlu de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! În cazul în care mama mea pensionara locuiește ... r_anacristina r_anacristina Bună ziua! În cazul în care mama mea pensionara locuiește singura intr o casa, dar deține ca și moștenitor împreună cu mine și sora mea (după tatăl ... (vezi toată discuția)