V-am raspuns si la postarea anterioara. Certa Invest ori certainvest nu este o companie autorizata si reglemantata in UK in segmentul cripto sau investitii!!! E doar o platforma. Doar 5 firme sunt autorizate de FCA in Uk. Dealtfel exista deja postate avertizari privind aceasta firma. Posibil sa fie vorba de aceeasi frauda. Este in lb engleza.
[ link extern ] /
Au fost facuti public ca tepari si in Germania.
[ link extern ] /
Chiar si asa platrorma creata cu aceeasi denumire in UK avand sediul in Skelmersdale, Lancashire, Regatul Unit, nu este nici aceasta autorizata p cripto. www.certainvest.co.uk
se precizeaza in articolul publicat pe site-ul German anterior mentionat ;
Făptașii încearcă mai întâi să stabilească un contact personal bun și strâns cu investitorii în apeluri telefonice, contacte WhatsApp sau prin utilizarea altor servicii de mesagerie. Din experiența mea, făptașii sunt bine pregătiți psihologic. Toți escrocii de tranzacționare pe care i-am observat cu astfel de metode ajung pe lista neagră a brokerului meu.
Încep cu sume mici de aproximativ 250,00 EUR
Frauda de tranzacționare începe adesea cu sume mici de 250.00 de euro. Cu această utilizare, presupușii brokeri și escroci generează profituri considerabile.
Cu promisiuni suplimentare, documente falsificate și alte promisiuni, victimele sunt încurajate să facă plăți suplimentare. Nu în ultimul rând, toți banii investiți au dispărut.
Exista o lista a teparilor in cripto unde se regaseste si certainvest.
...