avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Unde depun plangere pentru inselaciune pe inernet? Am ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Unde depun plangere pentru inselaciune pe inernet? Am fost contactat ...

Unde depun plangere pentru inselaciune pe inernet?
Am fost contactat (whatsapp) pentru a lucra pe o platforma numita 24S (gbr-24sshopx.com) ca agent online pt Product Optimization.
Mi s-a facut un cont, si,in functie de activitate faceam un mic castig in crypto (USDT). Apoi lucrurile au luat o turnura complicata ajungand in situatia in care, pentru a putea extrage castigul de pe platforma, trebuia sa depun eu crypto. Una peste alta am ajuns sa cheltuiesc peste 25000 EUR pentru a tot acoperi acele situatii ivite pe platforma si a merge mai departe spre a putea extrage casitgul
Cand am ajuns sa trec toti pasii dupa care primisem promisiunea ca voi putea recupera banii... a aparut un "criteriu" nou, de car enu fusesem anuntat si care imi interzicea sa scot banii din contul meu de pe acea platforma daca nu mai ... adaugam alti 10000 EUR
Cum sa procedez?
Am site-ul, contul, inregistrare convorbiri pe whatsapp cu unii de acolo
Cum sa procedez?
Cel mai recent răspuns: baciulik , utilizator 21:37, 17 Decembrie 2023
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
La politie sau parchet.
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie să depuneți plângere penală pentru îșelăciune. Dar dacă escrocii operează din tări nedemocratice, nu veți rezolva nimic, ci va trebui să vă resemnați acceptând paguba.
Ultima modificare: Duminică, 3 Decembrie 2023
Dapix, utilizator
10 din 10 utilizatori consideră
acest răspuns util
Lăcomia asociată cu prostia constituie un cocktail catastrofal. Citesc și nu-mi vine să-mi cred ochilor. Ar fi bine să explicați, ca să înțeleagă și alți viitori amatori, ce anume v-a oprit totuși la 25000 € să nu mai continuați? Că doar dacă ați aruncat deja pe fereastră 25000€ ce mai contează încă 10000€?

Nu mai faceți nimic, că nu o să vă placă cum o să vă privească poliția sau parchetul. Escrocii ăștia sigur apar cu un IP din Aruba, Uganda, mereu altul, cine să-i găsească?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
domeniul este infiintat in pentru un an, la 31 octombrie 2023 in Illinois, statele unite de catre ALIBABA.COM SINGAPORE E-COMMERCE PRIVATE. dar are redirectarea permaneta catre IP dinamic. puteti sesiza la domainabuse@service.aliyun.com sau tel+86.95187. Sanse sunt minime sa recuperati banii. Trust index este 1%, are putini untilizatori dar cu bani :)
Am pățit-o într-o variațiune pe aeeasi tema. Eu comunicam la telefon cu borfași în engleza și ce mândru eram de engleza mea. Nici o sansa sa recuperați banii mai mult decât atât va dau un sfat. Urmează sa va contacteze o grămadă de "recuperatori" care în schimbul unui "mic fee" de 2.500 euro sau pe aici va vor recupera banii. Atenție! Sunt tot borfași. Faceți plângere peste tot ! Tipii lucrează internațional cu telefoane pe net.
Ultima modificare: Marți, 5 Decembrie 2023
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Are cineva informatii despre firma certainvest cu sediul in londra? ... CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Are cineva informatii despre firma Certainvest cu sediul in Londra? Am vazut ca pare sa faca ceva ce pare sa fie ... (vezi toată discuția)
Bani furati din contul bancar mircea60n mircea60n Greseala fatala! Am dat unei firme acces remote la computerul meu, sa-mi instaleze aplicatie cumparata de la ei. Prea tarziu mi-am dat seama ca e o escorcherie ... (vezi toată discuția)
Emailuri ciudate atraction atraction buna ziua,de ceva timp primesc emailuri de la o asazisa persoana feminina din Senegal care zice ca se afla intr-o tabara de refugiati,ca parintii au fost ei ... (vezi toată discuția)