avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... La parterul blocului un vecin și-a deschis un salon ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

La parterul blocului un vecin și-a deschis un salon de înfrumusețare. ...

La parterul blocului un vecin și-a deschis un salon de înfrumusețare. Cum nu exista acordul locatarilor și nici o asociație de bloc înființată deoarece lucrurile sunt mult mai complicate de atât, ce măsuri pot fi luate? Menționez că este gălăgie in mod constant, însă nu poate fi acuzat, deoarece la ora 22 își încheie activitatea.
Cel mai recent răspuns: AnoCa17 , utilizator 21:13, 25 Octombrie 2022
Salonul nu are autorizație din mai multe aspecte: blocul nu are autorizație de construcție, prin urmare nu exista acte de proprietate, deci legal nu exista. Iar salonul este făcut de o domnișoară care probabil a lucrat prin alte saloane și și-a deschis ceva propriu, deoarece nu există o firma sau un PFA care sa ateste asta.

POPA GHEORGHE a scris:

Daca salonul nu are avizele necesare (de unde stiti ?!) puteti sesiza institutiile abilitate ale statului, in scris, cu nr. de inregistrare/ data, respectiv primaria pentru lipsa autorizatiei de functionare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La parterul blocului functioneaza un bar in baza unei autorizatii ... 1968CR 1968CR La parterul blocului functioneaza un bar in baza unei autorizatii emise de Primarie in 2019. La vremea respectiva Asociatia a dat aviz pentru ca proprietarul ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie minusa76 minusa76 Buna ziua,detin un imobil cu destinatie mixta,la momentul achizitionarii in 2017,exista un magazin alimentar ,cu toate autorizatiile din 2003.Eu am deschis un ... (vezi toată discuția)
Sala de jocuri marianbordea40@gmail.com marianbordea40@gmail.com La parterul blocului sa deschis o sala de jocuri cu program nonstop.eu locuiesc exact deasupra.e nevoie de acordul meu ca proprietar direct afectat.nu mă ... (vezi toată discuția)