avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Doresc sa stiu daca refugiatii mai primesc acea ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Doresc sa stiu daca refugiatii mai primesc acea scutire auto ...

Doresc sa stiu daca refugiatii mai primesc acea scutire auto de la impozit si daca doar pentru 1 autovehicul? Ma refer la acordarea unor drepturi persoanelor persecutate din motive politice de dictatura instaurată cu începere de la 6 martie 1945.... Multumesc

Alte discuții în legătură

Impozit auto gaganeata gaganeata conform Decretul - Lege 118/1990 privind acordarea unor drepturi persoanelor persecutate din motive politice de dictatura instaurata cu incepere de la 6 martie ... (vezi toată discuția)
Moștenirea și legea 189 dursu123 dursu123 Care din drepturile obținute pe baza legii 189 (refugiați) mai acționează în cazul obținerii unei moșteniri (apartament) ? ... (vezi toată discuția)
Drepturi banesti pentru persoanele nascute inainte de 1944 gmarba gmarba Va cer lamuriri legate de urmatoarele informatii (sa nu zic zvonuri): Am auzit ca persoanele nascute inainte de 1944 (dar nu sunt foarte sigur de an) pot ... (vezi toată discuția)