avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... cum depun si formulez o cerere de revizuire?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

cum depun si formulez o cerere de revizuire?

cum depun si formulez o cerere de revizuire?

Buna ziua, doresc sa depun o cerere de revizuire in dosarul de contraventie rutiera depus la Curtea de Apel Timisoara, atacat cu apel si respins, hotarare definitiva. Dosar nr. 28996/325/2021 . [ link extern ] /

Motivul invocat fiind a cela ca agentul constatator a trecut in mod integral altceva la 'observatii' si a recunosct doar partial acest lucru. Nici eu nu am obervat pana dupa apel ca a trecut altceva decat i-am cerut eu si ca in apel am informat instanta de judecata cu totul altfel obiectiune decat cea prezenta in procesul verbal, lucru pe care nici instanta de judecata nu l-a observat.

Mai mult, este de obligatia agentului cinstatatoir sa treaca la rubrica 'obiectiunii' ceea ce ii solicita contravenientul, lucru pe care nu l-a nfacut, din contra, a trecut ce a considerat el ca e util, DREPT URMARE consider ca a incalcat dreptul meu si si-a incalcat obligatiunile de srviciu ceea ce e un motiv bun de anulare aprocesului verbal pentru nelegalitatea acestuia.

Alte motive: sunt sigur 100% ca agentul nu m-a vazut nici pe mine, nici pe pietonul 'imaginar, l-am luat prin surprindere cand m-am oprit in spatele lui, cu mult dupa trecerea de pietoni invocata, deci nu am fost oprit asa cum declarase el, locul incidentului este indielnic, el neaflandu-se in proximitatea celor doua treceri de pietoni, aflata la o distanta mica intre ele, dar la o distanta mai mare fata de agent, etc.

DORESC O OFERTA DE A FORMULA SI DEPUNDE 'CONTESTATIA DE REVIZUIRE' indiferent de sansele de castig. Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 19 Octombrie 2022
garetbora, utilizator

Alte discuții în legătură

Lipsa consemnarii obiectiunilor contravenientului Sinziana_brj Sinziana_brj Buna ziua! stiti cumva ce vatamare poate fi invocata in cazul lipsei consemnarii obiectiunilor contravenientului dintr-un proces verbal? cum nulitatea este ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda pentru neprezentare acte auto! blu3manx blu3manx Buna ziua, Am mai citit un topic cu un subiect asemanator,dar in alte imprejurari... Ceea ce mi s-a intamplat : Am uitat acasa portofelul cu acte,si in ... (vezi toată discuția)
Refuzul agentului constatator de adaugare obiectiuni la procesul verbal MarcelCr MarcelCr Buna ziua, Am si eu o mica problema. Si este de felul urmator : 1) Oprit la semafor, observ o masina de politie in spatele meu, politistul fiind singur ... (vezi toată discuția)