cum depun si formulez o cerere de revizuire?
Buna ziua, doresc sa depun o cerere de revizuire in dosarul de contraventie rutiera depus la Curtea de Apel Timisoara, atacat cu apel si respins, hotarare definitiva. Dosar nr. 28996/325/2021 .
[ link extern ] /
Motivul invocat fiind a cela ca agentul constatator a trecut in mod integral altceva la 'observatii' si a recunosct doar partial acest lucru. Nici eu nu am obervat pana dupa apel ca a trecut altceva decat i-am cerut eu si ca in apel am informat instanta de judecata cu totul altfel obiectiune decat cea prezenta in procesul verbal, lucru pe care nici instanta de judecata nu l-a observat.
Mai mult, este de obligatia agentului cinstatatoir sa treaca la rubrica 'obiectiunii' ceea ce ii solicita contravenientul, lucru pe care nu l-a nfacut, din contra, a trecut ce a considerat el ca e util, DREPT URMARE consider ca a incalcat dreptul meu si si-a incalcat obligatiunile de srviciu ceea ce e un motiv bun de anulare aprocesului verbal pentru nelegalitatea acestuia.
Alte motive: sunt sigur 100% ca agentul nu m-a vazut nici pe mine, nici pe pietonul 'imaginar, l-am luat prin surprindere cand m-am oprit in spatele lui, cu mult dupa trecerea de pietoni invocata, deci nu am fost oprit asa cum declarase el, locul incidentului este indielnic, el neaflandu-se in proximitatea celor doua treceri de pietoni, aflata la o distanta mica intre ele, dar la o distanta mai mare fata de agent, etc.
DORESC O OFERTA DE A FORMULA SI DEPUNDE 'CONTESTATIA DE REVIZUIRE' indiferent de sansele de castig. Multumesc.