avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Luare in spatiu locativ. Este necesara o adeverinta ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Luare in spatiu locativ. Este necesara o adeverinta notariala ...

Luare in spatiu locativ. Este necesara o adeverinta notariala pentru a lua în spațiul locativ o persoană? Dacă propietar este doar unul dintre soți, este necesara prezenta ambilor soti la Notar? Care este perioada maxima pentru luarea în spatiu? Celui găzduit, pentru ce perioada i se va elibera noua Carte de Identitate? Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Reînnoire c.i. AlecsandraW AlecsandraW Bună seara, Eu am buletinul expirat și trebuie să îl reînnoiesc. Aș dori să știu dacă pot merge singură, dat fiind că propietarul locuinței este ... (vezi toată discuția)
Luarea in spatiu stelistul7 stelistul7 buna ziua .doresc sa fiu luat in spatiu de catre bunica,dar ea nu se poate deplasa.cum procedez? (vezi toată discuția)
Ce acte imi trebuiesc pt. luarea in spatiu a unei persoane? valy_ungur valy_ungur [b] Buna seara ! Doresc sa o iau pe mama mea in spatiu dar nu stiu unde sa merg si ce acte imi trebuiesc.... Vreau sa-i schimb si buletinul cu noua ... (vezi toată discuția)