avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ce informatii cuprinde statul de plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ce informatii cuprinde statul de plata

Buna ziua!
La nivelul societatii oferim multe sporuri: unele cu caracter permanent, altele cu caracter nepermanent ( ex: de la un salariu de incadrare de 4000 lei, ajunge la un brut de 9000 lei datorita sporurilor primite).
Administratorul softului de salarizare refuza sa modifice setarile si sa afiseze pe statul de plata aceste sporuri, motivand ca legislatia il obliga sa afiseze un minim de informatii in statul de plata , lucru pe care el il respecta.
Cum pot sa il oblig sa modifice continutul statului de plata atfel incat sa apara toate elementele care formeaza salariul? ..o baza lega mi-ar fi de mare ajutor.

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: loredana.bugu2 , utilizator 12:39, 20 Octombrie 2022
Vedeti ANEXA din 5 noiembrie 2015 privind modelele documentelor financiar-contabile (Anexa nr. 3) la Ordinul nr. 2.634 din 5 noiembrie 2015 privind documentele financiar-contabile
[ link extern ]
Va multumesc din suflet!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stampilarea chitantelor raduku89 raduku89 Buna ziua.De ceva luni bune,merg sa platesc intretinerea la apartament.Este normal ca pe chitanta pe care o primesc sa nu mi se puna stanpila?Este normal ca ... (vezi toată discuția)
Juristul poate fi obligat să semneze /avizeze asemenea acte ? oanaportar oanaportar Bună ziua ! Astăzi s-a pus problema ca juristul instituției noastre publice să pună semnătura pe Statele de plată..... Vă rog frumos să mă ... (vezi toată discuția)
Cum poti cheltui cei 2500 lei per angajat din grantul pentru ... Mr. M Mr. M Ordonanta spune ca poti cheltui cei 2500 lei pentru achizitionarea de laptop sau notebook, tabletă, smartphone, periferice aferente celor de mai sus, ... (vezi toată discuția)