avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! M-am debransat de la Termoenergetica fara ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! M-am debransat de la Termoenergetica fara aviz si ...

Buna ziua! M-am debransat de la Termoenergetica fara aviz si mi-am montat o centrala de apartament. N-am avut timp sa fac dosarul pentru debransare, acesta putea fi depus pana la 1 sept. Ce variante am sa nu platesc caldura de la ei in iarna asta?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:43, 21 Octombrie 2022
Incercati sa obtineti aviz de debransare si sa platiti niste costuri in acest sens.
Altfel, nu vad cum convingeti asociatia de locatari sa nu va treaca la costuri, eventual la pausal in conditiile in care ati desfiintat masuratorile interne, pe calorifere.
Riscați ca asociația de proprietari/locatari să vă oblige la plata păușal a energiei termice.
Trebuie ca foarete urgent să obțineți aviz de debranșare.
Ultima modificare: Joi, 20 Octombrie 2022
Dapix, utilizator
Sunt absolut deacord ca asta tb făcut însă cererile pentru debranșare se primesc după 15 aprilie 2023.


POPA GHEORGHE a scris:

Incercati sa obtineti aviz de debransare si sa platiti niste costuri in acest sens.
Altfel, nu vad cum convingeti asociatia de locatari sa nu va treaca la costuri, eventual la pausal in conditiile in care ati desfiintat masuratorile interne, pe calorifere.

Legal procedura de debransare de la sistemul centralizat alimentare cu utilitati se poate desfasura pana in luna
septembrie a.c.
Daca nu adetineti documentele justificative, legal nu sunteti debransat si urmeaza sa achitati c/v caldura furnizata asociatiei de proprietari
Nemaifiind racordat la infrstructura condominiului nu mai detineti aparate individuale de contorizat caldura ,nu veti putea comunica consum lunar unitati,astfel ca asociatia de proprietari urmeaza sa va calculeze consumul in sistem pausal

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca blocul are repartitoare , le dati jos de pe calorifere.
Ultima modificare: Vineri, 21 Octombrie 2022
vali m, utilizator

Alte discuții în legătură

Persoane trecute la intretinere bloc angior angior Sunt trecuta de 3 luni -3 persoane la intretinere si eu sunt singura. Am facut reclamatie la presedinte si nimic. Am centrala o luna ma pune la citirea ... (vezi toată discuția)
Plata energiei termice itosoft itosoft Buna ziua. Locuiesc intr-un bloc cu 18 apartamente, dintre care 12 au centrala proprie, ceilalti sunt racordate la centrale termice centralizate. Dupa ce se ... (vezi toată discuția)
administrația blocului Mihai.Clatinici Mihai.Clatinici Buna seara . O intrebare am si u daca se poate sa si primesc un raspuns. De 2,3 ani tot anunt Administrația și președintele blocului in legatura ca eu iarna ... (vezi toată discuția)