avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ore suplimentare: In cazul in care angajatul solicita ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ore suplimentare: In cazul in care angajatul solicita in scris ...

ore suplimentare: In cazul in care angajatul solicita in scris ca orele suplimentare sa-i fie platite, renuntand implicit la zilele libere platite, angajatorul trebuie sa astepte trecerea celor 90 zile stipulate in lege pt a efectua plata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:25, 21 Octombrie 2022
Corect .. angajatorul va trebui sa astepte trecerea celor 90 de zile ... intai se aplica regula si apoi exceptia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata orelor suplimentare si orelor lucrate in zile de sarbatoare legala naepot naepot Buna ziua, Ma intereseaza sa stiu cum este legal sa se faca plata unui salariat care a realizat ore suplimentare si ore in zi de sarbatoare legala. Ex. luna ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare, acord conditionat al salariatului de a efectua ore suplimentare Mihaibc Mihaibc Conform legii pentru efectuarea de ore suplimentare salariatul trebuie sa-si dea acordul. Poate un salariat sa-si dea acordul de a efectua ore suplimentare si ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, va rog să-mi spuneți cum se procedează în cazul ... cristinast cristinast bună ziua, va rog să-mi spuneți cum se procedează în cazul în care un salariat a efectuat 15 ore suplimentare într-o luna care are 160 de ore și ... (vezi toată discuția)