avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buget finisaje dat de constructor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buget finisaje dat de constructor

Buna ziua. Ajutați-ma va rog mult cu următorul aspect.
Constructorul oferă posibilitatea alegerii finisajelor pentru casa (gresie, faianta, uși, calorifere, etc), in limita unui buget dat. Întrucât acesta nu a fost actualizat, este de acum 3 ani, l-am depășit dar am suportat diferențele de preț.
Acum, vânzătorul dorește sa plătim diferente pe manopera, având in vedere ca nu am cumpărat produse in prețurile din buget. Este normal așa ceva?

Multumesc anticipat pentru timp și răspuns.
Ultima modificare: Joi, 20 Octombrie 2022
Andra1606, utilizator
Cel mai recent răspuns: Andra1606 , utilizator 21:44, 20 Octombrie 2022
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buget finisaje pentru amenajarea casei dat de constructor Andra1606 Andra1606 Buna ziua. Ajutați-ma va rog mult cu următorul aspect. Constructorul oferă posibilitatea alegerii finisajelor pentru casa (gresie, faianta, uși, ... (vezi toată discuția)
Evaluare apartament crisanlaura crisanlaura Buna seara!! As avea nevoie de o informatie:cum se desfasoara o evaluare a unui apartament? Ce trebuie sa explice evaluatorul vanzatorului si cumparatorului, ... (vezi toată discuția)
Finalizare promisiune vanzare-cumparare imobil in constructie sorincapitanescu sorincapitanescu Buna ziua Mama me si eu am semnat o promisiune de vanzare-cumparare imobil in constructie. (la notar) Finalizarea imobilului este 1 martie 2018. Cladirea ... (vezi toată discuția)