avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara, avem si noi o problema daca ne puteti ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara, avem si noi o problema daca ne puteti ajuta. Locuim ...

Buna seara, avem si noi o problema daca ne puteti ajuta. Locuim in Germania orasul Ibbenbüren din luna agust 2022, avem un copil de 15 ani care a terminat clasa 9 in Romania. Nea fost foarte greu sa gasim o scoala pentru copil unde, mergeam erau locuri ocupate si am fost nevoiți ca sa dam copilul la o școală de tip Hauptschule. invata de pe 4 septembrie la aceasta scoala, intre timp am gasit un gimnaziu foarte bun la care mi-au acceptat copilul. problema este ca ca scoala actuala la care invata copilu nu vor sa ne dea acordul de a o transfera nu mi-au dat prea multe explicati din ce motiv.spuneti-mi va rog cum sa procedez si daca ma puteti ajuta.va rog

Alte discuții în legătură

Nu vor sa accepte transferul copilului in alt liceu, fara motiv (germania) Victoria Stanut Victoria Stanut Buna seara, avem si noi o problema daca ne puteti ajuta. Locuim in Germania orasul Ibbenbüren din luna agust 2022, avem un copil de 15 ani care a terminat ... (vezi toată discuția)
Cum sa transfer copilul de la școală la alta când inspectoratul ... Nanariam Nanariam Cum sa transfer copilul de la școală la alta când inspectoratul îmi pune bețe în roate??? iar articolul 155 ultimul punct spune clar... Ca se poate.... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca minor George Radu11 George Radu11 Buna ziua,. In apel, fosta mea sotie a obtinut domiciliul copilului la ea. Copilul are 13 ani. Copilul nu isi doreste acest lucru, cu atat mai mult cu cat, ... (vezi toată discuția)