avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Nu vor sa accepte transferul copilului in alt liceu, ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Nu vor sa accepte transferul copilului in alt liceu, fara motiv (Germania)

Buna seara, avem si noi o problema daca ne puteti ajuta. Locuim in Germania orasul Ibbenbüren din luna agust 2022, avem un copil de 15 ani care a terminat clasa 9 in Romania. Nea fost foarte greu sa gasim o scoala pentru copil unde, mergeam erau locuri ocupate si am fost nevoiți ca sa dam copilul la o școală de tip Hauptschule. invata de pe 4 septembrie la aceasta scoala, intre timp am gasit un gimnaziu foarte bun la care mi-au acceptat copilul. problema este ca ca scoala actuala la care invata copilu nu vor sa ne dea acordul de a o transfera nu mi-au dat prea multe explicati din ce motiv.spuneti-mi va rog cum sa procedez si daca ma puteti ajuta.va rog
Nu au cum sa va ajute din păcate consultanții de pe acest forum.care lucrează și sunt specializați în legislația romana?Întrebați pe grupuri/forumuri dedicate cetățenilor romani care locuiesc în Germania poste s au confruntat cu asa ceva,discutați cu un av german sau trimiteți pe mail o sesizare la autoritățile competente din Germsnia similare celor din RO (daca exista)inspectorate școlare Minister etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, avem si noi o problema daca ne puteti ajuta. locuim ... Victoria Stanut Victoria Stanut Buna seara, avem si noi o problema daca ne puteti ajuta. Locuim in Germania orasul Ibbenbüren din luna agust 2022, avem un copil de 15 ani care a terminat ... (vezi toată discuția)
Reclamatie inspectorat scolar alb1000pop alb1000pop Problema Juridica: BUNA ZIUA! SUNT INVATATOR SI AM O PROBLEMA CU O MAMICA, PRIMIND LA NIVELUL SCOLII SI LA INSPECTORAT O RECLAMATIE DE LA ACEASTA: CUM CĂ ... (vezi toată discuția)