avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Ajutor va rog mari probleme la AOK am fost dat afara ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Ajutor va rog mari probleme la AOK am fost dat afara in iunie 2020 si nu am inchis Anmeldungul ,ce pot sa fac va rog,suntem o familie ,adica 4 persoane.

Ajutor va rog mari probleme la AOK
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 16:23, 3 Noiembrie 2020
Aceste aspecte le discutati cu un av german sau cum probabil nu va permiteti cautati informatii pe forumuri/grupuri dedicate românilor din Germania.Un an roman care profesează în România nu are cum sa va raspunda la intrebare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. vin cu o întrebare la dunmavoastra : locuiesc în ... Mikyelena Mikyelena Bună ziua. Vin cu o întrebare la dunmavoastra : locuiesc în Anglia de 4 luni și în urma cu trei săptămâni mi-sa blocat cardul de debit de la monese ... (vezi toată discuția)
Salut! am primit amenda pentru vigneta in austria deși am luat ... Teo161616 Teo161616 Salut! Am primit amenda pentru vigneta in Austria deși am luat vigneta și am atasat-o corect in parbriz. Ce pot face pentru a scapa de amenda de 120€? Unde ... (vezi toată discuția)
Nu vor sa accepte transferul copilului in alt liceu, fara motiv (germania) Victoria Stanut Victoria Stanut Buna seara, avem si noi o problema daca ne puteti ajuta. Locuim in Germania orasul Ibbenbüren din luna agust 2022, avem un copil de 15 ani care a terminat ... (vezi toată discuția)