avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bună ziua. Vin cu o întrebare la dunmavoastra : ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bună ziua. Vin cu o întrebare la dunmavoastra : locuiesc în ...

Bună ziua. Vin cu o întrebare la dunmavoastra : locuiesc în Anglia de 4 luni și în urma cu trei săptămâni mi-sa blocat cardul de debit de la monese fara a fii înștiințat în acest sens.... Am încercat sa sun la ei am trimis zeci de e-mail-uri către aceștia dar nu îmi răspunde nimeni.... Nu sunt sigura care a pățit asta.... Aveam o suma de bani pe acel card.... Am sunat și la politie și aceștia au zis ca nu pot face nimic pana eu nu iau legătura cu banca și cădem la de comun acord.... Ce ma sfătuiți sa fac? Am nevoie de acei bani...
Cel mai recent răspuns: Mikyelena , utilizator 12:05, 6 Decembrie 2020
Discutați cu un av roman care proofeseaza in UK ,Mergeți la bancasii solicitați un răspuns adresați întrebarea pe forumuri dedicate românilor din UK poate au mai avut astfel de situații.Un av care profeseaza în România nu are cum sa va ajute.
Mulțumesc frumos, dar îmi puteți spu e va rog cum as putea rezolva aceasta problema având în vedere faptul ca ei nu răspund la telefon sau mesaje?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! copilul meu a murit intr un accident in anglia. am ... vladcarmen_77 vladcarmen_77 Buna seara! Copilul meu a murit intr un accident in Anglia. Am angajat un avocat roman cu cabinetul in Anglia care a ajuns la o intelegeere cu oponenintiisa ... (vezi toată discuția)
Cum s-a fac sa-mi deblocheze banca contul? Piu.costel Piu.costel Buna ziua, dragi mei ma numesc Costel Piu. Și am constatat cu stupoare, în timp ce ma aflăm acasă în România. În holiday. Ca,,, contul meu bancar Royal ... (vezi toată discuția)